10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (2023)

Kriitikoiden ylistämä sensaatioelokuva tai palkittu dokumentti voi tarjota aivan uudenlaista rentoutumista henkisesti vaativan päivän päätteeksi. Valitettavasti monille kaupungin äänet ovat tuskin enää kuuluvia, ja musiikkia voi kuulla kaduilta. Kun tähän lisätään meluisten naapureiden päivittäiset vihanpurkaukset ja autojen huminat, niin kauan odotettu elokuva muuttuu yhtäkkiä rentoutumisesta työtehtäväksi. Joskus sydämesi pohjasta toivot, että kannettavasi olisi hieman äänekkäämpi.

Äänenvoimakkuuden tehostinon täällä - pelastajasi seuraavalle Netflix-elokuvallesi. Volume Boosterilla voit lisätä Windows-kaiuttimien äänenvoimakkuutta oletusrajan yli ja voit lisätä äänenvoimakkuutta tarpeeksi estääksesi meluisat ympäristöt.

Niitä on lukemattomiaSound Booster, jota voit käyttää minkä tahansa ääni- tai videotiedoston äänenvoimakkuuden lisäämiseen. Olemme löytäneet sinulle parhaat tuotteet lukemattomista äänenvoimakkuuden tehostinvaihtoehdoista. Sinun ainoa tehtäväsi on löytää paras ratkaisu ja olet valmis ikuisesti.

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille

Katsotaanpa 10 parasta WINDOWS-äänenvahvistinta!

 • Wondershare Filmora
 • Chrome Volume Booster
 • Techspot Sound Booster
 • Letasoft Sound Booster
 • FxSound
 • Boom 3D Desktop
 • DeskFX Audio Enhancer -ohjelmisto
 • Taajuuskorjain APO
 • Äänimittari
 • Fidelizer Audio Enhancer
 • Äänen retusointi

Wondershare Filmora - All-in-One Volume Booster jaVideo-editoriPC:lle

Jos tiedät jotain videon ja äänen editoinnista, onFilmoraepäilemättä huippuohjelma tällä alalla. Filmora on CHIP- ja FOCUS-suositeltu käyttäjäystävällinenvideon muokkausohjelmaVoit luoda upeita videoita helposti. Tämä erinomainen videon ja äänen muokkausohjelmisto on saanut miljoonia käyttäjiä tehokkaiden ominaisuuksiensa ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ansiosta. Jos omistat jo ohjelman, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa toisen äänenvoimakkuuden tehostimen etsimiseen. Monipuolinen Filmora tekee työt sujuvammin ja paremmin kuin useimmat muut ohjelmat. Täällä voit muokata videotiedostoja ja ääniraitoja. Tämä ammattimainen videon ja äänen muokkaussovellus on saatavilla Windowsille ja Macille. Ja mikä parasta, voit aloittaa ilmaisella versiolla. Joten mene eteenpäin - leikkaa, kopioi, liitä ja liitä äänitiedostoja, lisää uusia raitoja, lisää ääni-selostus.

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (1)

PALKINNOT JA MEDIARAPORTOINTI FILMORASTA

« Videonmuokkausohjelmisto on tehty käyttäjille, jotka haluavat julkaista ammattimaisen näköisiä videoita verkossa, mutta eivät halua kaivaa monimutkaisten valikkorakenteiden läpi. Kokonaiskäyttäjän opastus on erittäin hyvä. Filmorassa on kaikki tärkeät ominaisuudet, joita voit odottaa muokkausohjelmistolta, mukaan lukien näytön tallennin näytön sisällön tallentamiseen. Leikkauksen ja editoinnin suorituskyky on myös vakuuttava. Tekoälyn tukemaa automaattista maskia voidaan käyttää leikkeiden luomiseen nopeasti. Filmora luottaa myös tekoälyyn äänen venytykseen ja äänen denoiseen. » - chip.de

Seuraavassa kerrotaan, miten sitä käytetäänAudio-EqualizernTehostaa tai leikkaa äänitaajuuksia tarpeen mukaan, kuten voitAI-Audio-DenoiseVähentää taustamelua, muuttaa sävelkorkeutta, käyttää äänen häipymiä ja paljon muuta.

Kuinka käyttää Filmoraa videon äänenvoimakkuuden lisäämiseen tietokoneellasi:

Tapa 1:Filmoran avulla voit helposti lisätä videon tai äänen kokonaisvoimakkuutta "Ääniasetuksista".

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (2)

Tapa 2:Voit myös muuttaa äänisignaalin sävyä toimimalla valikoivasti yhdelle tai useammalle saman äänisignaalin taajuusalueelle, eli äänen taajuuskorjaintoimintoa, mikä vahvistaa ääntä.

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (3)

Tapa 3:Jos video itsessään on erittäin meluisa, voit myös käyttää Filmoran AI Audio Denoise- tai Audio Ducking -ominaisuutta poistaaksesi tai vähentääksesi videon taustamelua ja korostaaksesi ääntä. Tämä poistaa tai vähentää automaattisesti ympäristön melua videosta ja tekee äänestä selkeämpää.

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (4)

Voit ladata ja kokeilla Filmoraa ilmaiseksi:

Kostenloser Lataa

Kostenloser Lataa

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (5)Turvallisen latauksen takuu, ei haittaohjelmia

2.Chrome Volume Booster

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (6)

Yksinkertaisin ja luotettavin äänentehostin, Chrome Volume Booster on kuin mestari, joka puolustaa oikeuttasi vaivattomaan viihteeseen. Jos perinteiset Windows-kaiuttimet ja kuulokkeet eivät kestä melua, voit käyttää tätä laajennusta äänenvoimakkuuden lisäämiseen huikealle 1000 prosenttiin. Valitsemalla Chromen äänenvoimakkuuden tehostimen saat käyttöösi intuitiivisen suunnittelun ja paljon kätevämmän prosessin. Tämä Chrome-laajennus vaikuttaa minkä tahansa välilehden ääneen - yksi välilehti kerrallaan. Booster on saatavilla Chromelle Windows 10:ssä. Chrome Volume Booster on saavuttanut nopeasti yli 500 000 käyttäjän virstanpylvään, ja käyttäjät ovat kiusallisia sen käytettävyydestä suhteessa tehokkuuteen. Lisää se vain Chromeen, niin laajennus on käytettävissä hakupalkin vieressä. Liukusäätimellä voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta. Niin yksinkertaista.

3.Techspot Sound Booster

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (7)

Tiedät, että Superman ei tiennyt supervoimiensa laajuutta ennen kuin hänen sallittiin kokeilla niitä. Sama koskee tietokoneeseen asetettua äänikorttia. Voit lisätä maksimivahvistuskapasiteettia äänenvoimakkuuden tehostimella, kuten Techspotissa. Se on ilmainen kokeilla, mutta maksa 19,95 dollaria lisensoidusta käytöstä. Tämä on yksi parhaista äänenvoimakkuuden vahvistimista Windows 10:llä. Tämä ohjelmisto toimii hyvin mediasoittimien, minkä tahansa pelin, verkkoselaimen tai muiden PC-ohjelmien kanssa. Techspot Sound Boosteria voi käyttää tavalliseen tapaan ilman lisäosia tai laajennuksia. Tervehdi upeaa jopa 500 % äänenvahvistusta ja hanki se – ääni ei vääristy. Ohjelmisto on ohjelmoitu valvomaan nykyistä vahvistustasoa, joten ei leikkausta - eli ei vääristymiä. Äänenvoimakkuutta on helppo säätää ponnahdusliukusäätimellä, jälleen käyttö on helppoa. Lataa se Windows 10/8/7 Vista/XP:lle.

4.Letasoft Sound Booster

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (8)

Letasoft Sound Browser on toinen helmi, joka herättää äänettömät äänitiedostot henkiin. Käytä tätä vahvistinta tehostaaksesi ääntä melkein mihin tahansa. Kuvittele, että olet online-kokouksessa ja toisen henkilön mikrofonissa on ongelmia. Se olisi viimeinen paikka, jossa haluat harjoitella huulten lukemista, ja tässä Letasoft Soundbooster tulee käyttöön. Ohjelmisto toimii lisävahvistimena, ja ohjelman avulla kaiuttimet voivat tuottaa kovempaa ääntä. Voit lisätä äänenvoimakkuutta jopa 500%, ja ohjelma toimii sujuvasti verkkoviestintäohjelmistojen, verkkoselaimien, pelien ja muiden mediasoittimien kanssa. Sinun ei tarvitse olla tekniikan nero käyttääksesi tätä. Työskentelet ponnahdusliukusäätimellä äänenvoimakkuuden säätämiseksi. Tämä äänenvahvistin käynnistyy automaattisesti, eikä sinun tarvitse käynnistää sitä manuaalisesti. Windows XP/Vista/7/8/10 tukee Letasoft Sound Boosteria 32- ja 64-bittisille versioille. Voit kokeilla ohjelmistoa ilmaiseksi, mutta sinun on ostettava se, kun kokeilujakso on ohi.

5.FxSound

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (9)

Toimintapelien on tarkoitus olla seikkailunhaluisia ja hauskoja. Mutta kun luodin ääni alkaa kuulostaa tylsältä pamaukselta, on aika päivittää tietokoneen kaiuttimet. Voit käyttää FxSoundia musiikille, videopeleille, TV:lle ja elokuville ja muille. Ohjelmisto on pommi, jossa on 20 taajuustaajuuskorjain, upouusi musiikin visualisoija, äänitehosteet ja esiasetukset. Voit ladata FxSoundin ilmaiseksi, jos haluat kokeilla ohjelmistoa, ja tietysti saat käyttöösi rajoitetut ominaisuudet. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit päivittää Pro-pakettiin hintaan 19,99 dollaria vuodessa. Pro Pack antaa sinulle pääsyn esiasetuksiin, jotka on suunniteltu sille, mitä haluat kuulla, ja voit myös luoda/tallentaa omia esiasetuksiasi.

6.Boom 3D Desktop

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (10)

Boom 3D on äänenparannussovellus, jonka avulla voit parantaa minkä tahansa mediasisällön äänenlaatua, mukaan lukien 3D-tehosteet suoratoistopalveluissa, mediasoittimissa ja kuulokkeissa. Kaiken kaikkiaan Boom 3D on vaihtoehtosi surround-äänivahvistimille ja huippukuulokkeille. Miljoonat käyttäjät ovat ylistäneet Boomia sen kyvystä vangita jokainen yksityiskohta popista kuiskaukseen. Voit käyttää sitä äänenvoimakkuuden tehostimena Netflixille, YouTubelle, Prime Videolle ja Hotstarille. Sovellus on myös tämän hetken suosikki musiikin ystävien ja pelaajien keskuudessa. Boom 3D antaa sinulle pääsyn ominaisuuksiin, kuten 3D-surround-tekniikkaan, taajuuskorjaimen esiasetukset, äänenvoimakkuuden tehostin ja sovelluksen äänenvoimakkuuden säädin. Kirsikka kakun päällä on ilmainen pääsy yli 20 000 paikalliseen ja kansainväliseen radioasemaan. Ohjelmisto on yhteensopiva Windows 10:n kanssa, ja siitä on kolmenkymmenen päivän kokeiluversio. Kokeilujakson päätyttyä sinun on maksettava 39,95 dollaria, jotta voit nauttia Boom 3D:stä ja sen ominaisuuksista.

7.DeskFX Audio Enhancer -ohjelmisto

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (11)

Toinen paras Windows 10:lle saatavilla oleva äänenvahvistin on DeskFX Audio Enhancer. Kuten nimestä voi päätellä, ohjelmisto parantaa tietokoneen äänenlaatua. Ohjelmiston mukana tulee joitain lopullisia tehosteita, kuten Reverb, Vibrato, Chorus, Equalize ja Amplify. DeskFX:n avulla saat 20-kaistaisen taajuuskorjaimen, jonka avulla voit vaihtaa eri taajuuskorjaintilojen, kuten parametrisen, graafisen ja visuaalisen, välillä. Voit käyttää ohjelmistoa äänen vääristymien poistamiseen äänileikkeistä. On aika hemmotella itseäsi hämmästyttävällä äänellä vähentämällä ei-toivottua melua ali- ja ylipäästösuodattimilla. Jos osaat äänitekniikan, voit yhdistää erilaisia ​​tehosteita upeiden tuloksien saamiseksi. Ilmainen Windows-versio on saatavilla ei-kaupalliseen käyttöön. Jos haluat ostaa tämän äänenparannusohjelmiston, voit saada kaupallisen lisenssin hintaan 35 dollaria ja henkilökohtaisen lisenssin hintaan 30 dollaria.

8.Taajuuskorjain APO

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (12)

Ilmainen on hyvä, ja tässä tapauksessa ehdottomasti paras. Equalizer APO:n avulla voit vahvistaa kannettavan tietokoneen ääntä ilmaiseksi. Tämä avoimen lähdekoodin ja helppokäyttöinen sovellus pitää kannettavan tietokoneen kevyenä, koska se ei kuluta paljon suorittimen resursseja. Käyttäjäsovellus on yhteensopiva Windows Vistan/7/8/10:n kanssa. Equalizer APO:ssa on rajoittamaton määrä suodattimia ja se toimii myös useilla kanavilla. Tämä sovellus sopii parhaiten interaktiivisiin sovelluksiin alhaisen latenssinsa vuoksi. Equalizer APO on myös yhteensopiva Voice Meeterin ja Peace Interfacen kanssa. Tämä yhteensopivuus on hyödyllinen, koska taajuuskorjaimen vaihtoehdot on sijoitettu raakasovelluksiin ja tarvitset Peace Interfacen määrittääksesi käyttöliittymän uudelleen puolestasi. Vahvista suosikkijamisi ääntä.

9.Äänimittari

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (13)

Voice Meeter ei tarkoita vain tietokoneen äänenvoimakkuuden lisäämistä tai vähentämistä. Se on monia muita asioita. Sovellus voi esimerkiksi määrittää kullekin sovellukselle yksittäiset taajuuskorjaimet. Tämän avulla voit hienosäätää erikseen jokaista tietokoneellasi toistettavaa äänivirtaa. Käyttäjät voivat myös nauhoittaa työpöydän ääntä ja sovellus estää automaattisesti muut melut alueella. Sovelluksen ydintoiminnot ovat helppoja ymmärtää ja käyttää. Jos kuitenkin haluat tutustua rajattomiin mahdollisuuksiin, on suositeltavaa käydä ensin läpi joitakin opetusohjelmia. Jos sinulla ei ole niin paljon aikaa, voit ladata sovelluksen Windows 10 -käyttöjärjestelmääsi ja aloittaa äänenvoimakkuuden lisäämisen. Voice Meeter on yhteensopiva Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 kanssa.

10.Fidelizer Audio Enhancer

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (14)

Fidelizer nostaa äänen optimaaliselle tasolle. Käytä tätä sovellusta ohjelmistoille, kuten Spotify, VLC, YouTube, Tidal ja Qobuz. Jokainen käyttäjän suorittama optimointi kestää yhden aktiivisen istunnon tietokoneella. Kun käynnistät tietokoneen uudelleen, sinun on aloitettava kaikki alusta. Fidelizer Audio Enhancerilla on ilmainen versio rajoitetuilla vaihtoehdoilla. Käyttäjillä on myös mahdollisuus päivittää Fidelizer Plus- ja Fidelizer Pro -versioihin. Sovellus on yhteensopiva Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 kanssa. Käyttäjät saavat käyttöönsä yksityiskohtaisen oppaan, joka selittää prosessin asennuksesta mukauttamiseen. Sovellus toimii itsenäisesti eikä häiritse muita ääniin liittyviä prosesseja. Sovelluksen Pro-versio antaa käyttäjille mahdollisuuden valita 7 ääniprofiilista.

11.Äänen retusointi

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (15)

Audio Retoucher on suunniteltu käyttäjille, jotka eivät ole tekniikan taitavia. Tämä helppokäyttöinen sovellus on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat vain lisätä äänenvoimakkuutta ilman aikaa vievää analysointia. Asetukset ovat helppoja, ja voit myös kalibroida ääniparametreja. Säädä tempo, basson taso ja äänenvoimakkuus mieleiseksesi ja tehosta ääntä jopa korkealle taajuudelle. Audio Retoucherilla on ilmainen versio, ja jos haluat käyttää kaikkia ominaisuuksia, sinun on maksettava 39,95 dollaria. Sovellus on yhteensopiva Windows-tietokoneiden kanssa.

Johtopäätös

Kuulokkeiden kiinnittäminen tiukasti korviin ei ole kätevä ratkaisu huonolle äänelle. Jos olet musiikin ystävä, kova elokuvien fani, kilpaileva pelaaja tai haluat vain parantaa ääntä, vaihtoehtoja on monia, mutta vain muutamalla saat juuri sen, mitä haluat. Voit hankkia parhaan äänenvoimakkuuden tehostimen minkä tahansa äänitiedoston äänenvoimakkuuden lisäämiseen. Useimmat vaihtoehdot tulevat ilmaisella kokeilujaksolla. On aika aloittaa juhlat.

Voit ladata ja kokeilla Filmoraa ilmaiseksi:

Kostenloser Lataa

Kostenloser Lataa

10 parasta äänenvoimakkuutta Windowsille - lisää äänenvoimakkuutta (16)Turvallisen latauksen takuu, ei haittaohjelmia

FAQs

Miten äänenvoimakkuutta mitataan? ›

dB(A): "dB(A)" tarkoittaa "desibeliä a-painotettua" ja viittaa äänitason mittaustyyppiin, jota käytetään ilmaisemaan ihmisen kuulon voimakkuutta. Sitä käytetään yleisesti mittaamaan ympäristön melun tai musiikin voimakkuutta.

Miten etäisyys vaikuttaa äänen voimakkuuteen? ›

Kuunteluetäisyys vaikuttaa myös suuresti, sillä kun välimatka vapaassa tilassa (ei sisällä) äänilähteeseen kaksinkertaistuu, äänenvoimakkuus laskee 6 dB. Jos bändin soittaessa äänenvoimakkuus on metrin päässä 120 dB, on äänenpainetaso kahden metrin päässä 117 dB ja 30 metrin päässä enää noin 90 dB.

Mikä on normaali puheäänen voimakkuus? ›

Normaalin keskustelun äänitaso on 50 - 60 desibelin välillä, konser- teissa äänitaso on yleisesti 90-100 desibelin välillä.

Miten saan äänen puhelimeen? ›

 1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus .
 2. Valitse yhteystieto.
 3. Valitse Lisää Aseta soittoääni..
 4. Valitse soittoääni.
 5. Valitse Tallenna.

Milloin ääni on melua? ›

Meluvammat
Melun aiheuttajaÄänen taso
Sinfoniaorkesteri30–110 dB(A)
Poporkesteri105–120 (jopa 140) dB(A)
Rock-konsertti, yleisötiloissa95–115 dB(A)
Disko, tanssitiloissa85–100 dB(A)
7 more rows

Mikä on korkein ääni jonka ihminen kuulee? ›

Äänenvoimakkuutta eli äänenpainetta mitataan desibeleinä (dB). Hyvin kuulevan ihmisen kuulokynnys on (noin) 0 dB ja kipukynnys noin 120 dB. Normaalin puheen voimakkuus on noin 50–60 dB. Äänen taajuus kertoo värähtelyjen lukumäärän sekunneissa ja se ilmaistaan hertseinä (Hz).

Kauanko kestää äänen palautuminen? ›

Äänentuotto on lihastyötä ja lihakset menettävät käyttämättöminä voimaansa. Pidemmän puhumattomuuden jälkeen voi viedä viikkoja, että ääni palaa ennalleen.

Miten saada äänen käheys pois? ›

Tilapäistä äänen käheyttä voidaan lievittää puhetyöläisten suosimilla menetelmillä ja tuotteilla, kuten vesipiipulla, suolapiipulla tai nielua kosteuttavilla imeskelytableteilla. Mikäli äänen käheys jatkuu kuitenkin yli 2 viikkoa, on syytä hakeutua lääkärin arvioitavaksi mahdollisen bakteeritulehduksen selvittämiseksi.

Miten ihminen kykenee kuulemaan ääntä? ›

Ihminen pystyy kuulemaan, koska korva muuntaa ääniaallon ilmanvärähtelyt signaaleiksi, jotka aivot tulkitsevat ääneksi. Kun ääniaallon aiheuttamat värähtelyt saapuvat korvaan, tärykalvo ja korvassa olevat pienet luut (vasara, alasin ja jalustin) vahvistavat värähtelyjä.

Mistä äänen voimakkuus johtuu? ›

Ääniaallot kulkeutuvat ulkokorvasta korvakäytävän kautta tärykalvolle ja välikorvaan, jonka kuuloluut voimistavat äänisignaalin sen saapuessa sisäkorvaan. Sisäkorvan simpukassa sijaitseva Cortin elin tunnistaa äänisignaalien ominaisuuksia kuten korkeuden ja voimakkuuden, ja lähettää signaalit kuuloaivokuorelle.

Mitä ihmisen ääni kertoo? ›

Ihmisen äänestä voidaan tehdä päätelmiä, kuka hän on, mistä hän tulee, miten hän suhtautuu elämäänsä, millä mielellä hän on juuri nyt. Puhujan äänestä voidaan päätellä, miten hän suhtautuu asiaan, kuulijaan ja itseensä. Ääni on kiinni tunteissa ja tunteitten lisäksi äänestä voidaan erottaa myös fyysinen vireystila.

Mikä dB vahingoittaa kuuloa? ›

Melu voi vahingoittaa kuuloa, kun sen voimakkuus ylittää 80 desibelin rajan. Tutkimusten mukaan meluvamman riski on suhteessa melun voimakkuuteen sekä siihen, kuinka kauan melulle altistuu.

Mitä tehdä jos puhelimesta ei kuulu äänet? ›

Muut eivät kuule minua puheluiden aikana
 1. Vaihe 1: Varmista, että ääntä ei ole mykistetty.
 2. Vaihe 2: Laita Bluetooth pois päältä. ...
 3. Vaihe 3: Sulje kaikki sovellukset. ...
 4. Vaihe 4: Käynnistä puhelin uudelleen.
 5. Vaihe 5: Tarkista puhelimesi lisävarusteet.
 6. Vaihe 6: Tarkista puhelimen komponentit ja lisävarusteet.

Miten saada ääni takaisin tietokoneeseen? ›

Kirjoita tehtäväpalkin hakukenttään Ohjauspaneeli ja valitse se hakutuloksista. Valitse Laitteisto ja äänet ohjauspaneelista ja valitse sitten Ääni. Toisto-välilehdessä valitse ja pidä painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella) äänilaitteen luetteloa, valitse Aseta oletuslaitteeksi ja valitse sitten OK.

Miksi soittajan ääni ei kuulu? ›

Syy: Puhelimen äänenvoimakkuus on asetettu alhaiseksi tai se on mykistetty. Äänilähdetiedostossa on ongelma. Kaiuttimen reikien edessä on esteitä.

Miksi äänen voimakkuutta mitataan dB asteikolla? ›

Äänenvoimakkuuden desibelilukema ilmaisee mitatun äänen tehon suhteessa valittuun vertailuarvoon, joka usein on 20 μPa äänenpainetta vastaava teho. Tätä pidetään yleisenä inhimillisenä kuulokynnyksenä.

Paljonko on 40 desibeliä? ›

Aikarajat
dBÄäni
0Kuulokynnys eli hiljaisin ääni, jonka ihminen tietyllä taajuudella kykenee aistimaan
10-30Lehtien havina
30-50Tietokone
50-70Keskustelu
5 more rows

Paljonko on 35 desibeliä? ›

Virkistysalueilla 45 dB; yöllä 40 dB, vastaa kuiskausta kirjastossa. Liike- ja toimistohuoneet 45 dB, vastaa hiljaista puhetta. Asuinhuoneissa 35 dB; yöllä 30 dB, vastaa metsää.

Miten lasketaan äänen aallonpituus? ›

Aallonpituus voidaan laskea kaavasta: Aallonpituus = äänen etenemisnopeus / taajuus.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 14/10/2023

Views: 6339

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.